Ja, förmiddagen var si så där, men eftermiddagen vilken fröjd. husse och jag tog en långpromenad efter sedan vi hade varit och handlat lite helgdagskäk. vi passerade ett barndagis där alla barn var ute och lekte och då de fick se mig rusade de till staketet och frågade om de fick klappa mig och det fick de. Jag vet inte hur många barnhänder jag slickade, men det var åtskilliga. Sedan kom en lekfröken och förmådde barnen att ägna sig åt andra aktiviteter efter att hon tackat för att vi hälsat på. Sedan fortsatte vi promenaden över stora gräsytor tills vi fann en stig ned till stranden och där lyssnade jag på det kluckande vattnet. Vi fann en väg tillbaka via en brant backe och kom åter till barndagiset från andra hållet och nu var det föräldrarna, som hämtade sina telningar. Ett par syskon fick syn på mig och kom fram och ville klappa mig och deras pappa följde med dem fram. Jag blev så ivrig, så jag skrämde den minsta, som började gråta av rädsla. Husse försökte lugna ner mig, men jag tyckte det var så roligt, så jag förstod inte. ”Vad då lugna ner mig?” Han kan va så urtrist min husse. Hur som, barnen gick och vi stod en lång stund i den sköna solvärmen och tittade efter dem. Medan vi satt där kom en bekant till husse som hette Hasse och han hade en yngre dam med sig, som blev heltokig i mig och vi lekte en lång stund. Sedan sa hon att hon hade en vuxen Fransk Bulldogg på 5 år i sin bil och föreslog mig att komma och titta på den. Vi gick ner till bilen och husse sa: ” Ska du bli så där stor, då vågar inte husse gå ut med dig, då är det bäst jag är snäll mot dig, så du blir snäll och inte sliter mig i stycken”. Som sagt tänk efter före, genmälde jag.