”Husse, varför angrips polisen, då de är så snälla och bjuder på kaffe och bullar?”

Är man för snäll så respekteras man inte, det finns ett talspråk som säger att man ska vara FÖRSIKTIG MOT VISSA PERSONLIGHETSTYPER, sådana som erbjuds ett finger och tar hela handen. Polisen har inte förstått att de har att göra med hänsynslösa kriminella, när de bjuder på bullar får de handgranater i retur.

”Varför sätter de inte in hundar, som får jaga och hinna ifatt granatkastarna?”

Det gör de nog, men alltid försent. Polisen är inte ute om nätterna när de kriminella är ute och härjar. Polisen har inte råd med dygnet runt bevakning vilket skulle behövas, därför får polisen sova om nätterna och enbart rycka ut om det händer en skottlossning eller explosion i ett område.

”Hur dum får man vara, jag jagar ute inte inne!”

Ja, polisen har mycket att lära av sina hundar. Nu har det startat en diskussion om att sätta in militär mot de kriminella, mig förefaller det som allt ska misstolkas till ytterlighet. Journalister börjar dra upp skotten mot civila i Ådalen, det hade inte ett dugg att göra med kriminella och är inte relevant. En del menar att ta hjälp av militären ska eskalera till inbördeskrig, det var en s.k. kriminolog antagligen självutnämnd expert som uttalade sig, enligt mig har han oftast fel, han har något utländskt namn som jag aldrig lyckas lära mig. Ska man ta hjälp av militär, så ska det givetvis vara bevakningstjänst dygnet runt för att skydda civila och viktiga statliga och kommunala byggnader. Militären skall vara beväpnad med automatvapen och vid behov ropa halt, annars skjuter jag. Lyder inte den anropade, ska militären se till att den anropade blir halt så han kan gripas och få stå till svars för sin olydnad.

” Ja husse, jag förstår precis, jag stannar på halt, så du behöver inget vapen.”

Precis så ska det vara i ett demokratiskt samhälle med ansvarsfulla medborgare, men tyvärr har vi fått in skräp både från balkanländer och arabländer. Speciellt de från arabländer tror att Allah löser alla problem och då kan det inte gå annat än åt helvete. Vi är skyldiga att häckla våra politiker för detta, men all kritik tycks rinna av dem som vattnet på en gås.

”Jag mötte än hund igår, det var en rasist, den skulle bita mig i baken för att jag var svart.”

Där ser du, sådana är rasisterna, ut med dem, det blir nog tyvärr billigast om de får fribiljett hem till sina hemländer, när de inte vill ställa upp och göra nytta hos oss!