Husse hänger framför TV dagarna i ända och lyssnar på partiledarnas strategier och journalisternas försök att bringa klarhet i det som är oklart. Det blev ju blockresultat i vanlig ordning med liten övervikt för vänstern, som inte är något block, så länge som V inte får vara med i regeringsunderlaget.

Husse är rasist enligt den nya definitionen på rasister, det rör sig om ca 1100000 svenskar inkl. de invandrare, som röstat på SD. Husse säger att han är inte rasist, han har inget mot andra människor än muslimer, som kysser golvet och sätter rumpan i vädret för något, som de vill ha förlåtelse för. Det vore bättre att de stod för sina synder och rättade sig efter Svensk lag. Det enda parti, som vill motverka islams spridning i Sverige är SD och därför har husse blivit rasist.

Jag är inte rasist, jag gillar alla hundar, men de som inte gillar mig är rasister. Jag har träffat flera stycken otrevliga typer och husse säger:”Sådan husse, sådan hund.”
Det stämmer inte det heller för rasisternas husse eller matte klappar om mig trots att deras hund är rasist eller vad det nu kan vara för fel på dem då de morrar och ryter utan att jag gjort dem någonting. Kanske har de haft en svår uppväxt i något utanförskapsområde, vilket inte är något ovanligt, som ursäkt för dåligt beteende.

Husse säger att det är intressant att höra på alla människor, som har sin inkomst genom att, tala, resonera och dra slutsatser om vad som är bäst för Sverige i framtiden. Kanske det vore bättre om en del av dem inte snackade så mycket, analyserade så mycket utan gick till handling och uträttade något vettigt till Sveriges bästa, men antagligen är vägen dit mycket lång. Dessutom tycks de glömma att SD kommer att sätta snarskank på varje budget de kommer att lägga framöver för att visa sin makt inför sina väljare.
Jag är trött på all politik vid det här laget!