”Husse, vad har du gett mig för skräp i maten, jag är dålig i magen!”

Jag har märkt det, men av mig har du fått samma som tidigare, det enda främmande jag gett dig är en avmaskningstablett. Den verkade du inte reagera på annat sätt än, att du blev trött. Det är ju flera dagar sen du fick den. På bipacksedeln stod visserligen, att den kunde ge diarré. Det är ju konstigt om det börjar efter ett par dagar. Vad har du ätit ute, då du nosar nyheter?

” Jag mumsar i mig en del eklöv och en del har en extra krydda, som jag gillar, men det som smakar bra kan det inte vara fel på.”

Husse misstänker att det är just det, som du hittar ute som ger problem med magen. Jag har sagt åt dig varje gång, sluta med det där, du får mat hemma, jag förstår inte varför du bryr dig om skräpet ute när du har prima mat hemma.
Jag hade en arbetskamrat, som hade en tax, och han kom till arbetet en morgon och var väldigt gramse på sin hund. Han berättade att han hade serverat den köttbullar och hunden vägrade äta, men så fort han kom ut så hittade hunden spillning efter en annan hund och mumsade i sig. Min arbetskamrat var så arg, så han kunde inte hålla det dåliga uppförandet för sig själv, utan kände sig tvungen, att delge oss sitt problem.

”Han skulle ha rullat köttbullarna på golvet, då hade taxen rusat efter dem och tagit dom i farten.”

Ja, det är klart du vet bäst, men det är lite sent att ge honom rådet, det är minst 50 år sedan han hade den där taxen.

”Hur gammal är du egentligen husse?”

Det säger jag inte, det får du googla på!

”Va fan är det för dumheter, är du så gammal, så du inte vet hur gammal du är, googla kan du göra själv?”

Har jag inte sagt åt dig att du varken ska svära eller vara uppkäftig?

”Nä, det är i varje fall inget jag minns, förresten googla på hur jag ska bli bra i kistan igen, för så här vill jag inte ha det!”

Vem tror du vill det, svartskalle?

”Hörre du rö, det är förbjudet enl. SVT att säga så där.”

Där har du fel, det gäller bara journalister.

”Jag tror det är dags för en utskällning, vov, vov, vov!”