Jag har beställt en hemleverans från ett företag och fått meddelande att det ankommit och att jag kan boka tid. Jag har suttit i telefon och väntat i 30 minuter och har blivit förbannad på detta oskick, som företagen sysslar med, dessutom har jag skickat e-mail och klagat på att deras kalender att boka tid på nätet inte visas. Jag ringer åter och då rabblar de upp samma anvisningar och att jag kan boka tid enl. adress i ett SMS-meddelande. Inte heller detta fungerar. Det är därför husse sitter och svär och är förbannad, förlåt Lizette!

Jag trodde jag gjort något fel, men nu förstår jag, jag skulle också blivit arg om jag fastnat i nätet. Jag fastna en gång i fiskhåven, det var ett helt helvete att komma loss. Jag minns att du var tvungen att hjälpa mig loss, det var trassligt värre. Slit dig loss från det där nu, vi kan hitta på något roligare!

Det har du rätt i Lizette, det är kanonväder idag och dumt att sitta inne, vi kör ner till båten och fixar lite. Du kan ligga och dåsa medan husse dränerar varmvatten beredaren. Igår fixa jag vattenpumpen och pumpade ut allt färskvatten ur tanken, så idag behöver jag inte gå på pumpen.

Vad bra då kan vi kolla lite då de lyfter båtarna ur vattnet, det tycker jag är kul. När ska du ta upp ditt vrak?

Nu är du oförskämd, husse som har så fin båt får du inte kalla för vrak. Den går så tyst och fint i vattnet.

Hade du mina öron skulle du tycka annorlunda, dessutom ligger den aldrig still, så jag kan äta med ro.

Jag vet att du inte är så förtjust, men man får inte alltid som man vill. Husse får inte heller som han vill med den där förbaskade hemleveransen. Nu sticker vi ut och roar oss istället.

Okay husse, jag hänger med!

Julia!