Både igår och idag har husse suttit bänkad framför TV och lyssnat på Riksdagens enda oppositionsparti. SD har sina landsdagar och husse har gett mig ena änden av ett rep, som jag drar och sliter i och husse håller tag i den andra änden medan hans uppmärksamhet är mer på TV än mig. Det gör inte så mycket bara jag får motstånd i min dragkamp, så är jag nöjd. Vi har varit ute och tränat minst en timme varje dag och jag känner mig stark och full av kamplust.

Jag blir så uppretad i kampen, så jag hugger efter husses händer och då säger han ifrån. Då han säger till skarpt lyder jag och inväntar, vad han egentligen vill. Husse säger ” sitt och stanna” och så går han från mig ca 10 meter. Jag sitter troget och väntar och när husse sätter sig på huk attackerar jag honom i full fart. När jag kommer fram hoppar jag mot hans händer och husse klatschar mig på baken och jag ramlar på rygg och nafsar efter honom. Vi övar mycket på det där och har mycket roligt. När jag har övat tillräckligt och sprungit av mig kopplar husse upp mig och vi tar en promenad, efter ett sånt pass följer jag husse mycket bättre.

Husse säger att jag sköter mig bra och att han är mycket nöjd med mig. De gånger det händer en olycka erkänner husse att det är hans eget fel och det är ju snällt av honom, då jag i själva verket lurar honom. Igår lämnade husse mig ensam i 1,5 h medan han var på bilverkstan och därefter handlade mat. Han var inte lite snopen, då jag inte hade gjort något sattyg för ovanlighetens skull. Nu har husse vinterhjulen på, så nu behöver vi inte sky om vintern slår till säger han.

Till att sluta av med sa husse efter en lång tystnad. De där Sverigevännerna är de enda som tänker lite nytt, det ska bli intressant och följa dem och se vad det blir av alla tänkvärda visioner. Ett namn att lägga på minnet är Aaron Emilsson en person, som husse inte hört talas om tidigare, det var en positiv och vältalig herre, som visar att SD har en del goda krafter i sin krets.