Nu är jag 9 veckor och några dagar och husse påstår att han haft en vovve som blev rumsren på en vecka, det tror jag inte på. Jag tycker det är mycket skönare inne och kissar, bajsar hellre inomhus. Det är ett jäkla spring ut och in dagarna i enda och tjat om att göra ifrån sig ute. Husse säger att vill du inte fatta vad jag säger, så måste jag börja fya dig när du gör inne. Han hade läst i valpskolan att man inte ska låtsas om någonting då valpen gör ifrån sig inomhus, men ge godis och säga duktig vovve då det sker utomhus. Han tycker inte det har hjälpt, så nu ska det bli ändring säger han. Idag har jag lyckats de flesta gånger och bara missat en gång, det får han vara nöjd med, så får vi se hur det blir imorgon.
Idag fick jag ovanligt roligt, husse slängde en tom Coca-Cola flaska till mig, först blev jag lite rädd för den då den rörde sig då jag puffa till den, jag gläfste på den och attackerade, men jag fick inget grepp på den. Den var liksom hal som en ål, den bara gled ur mitt grepp varje gång. Till slut kom jag på att hugga TAG I KORKEN och då jädrar fick den följa med, då jag stolt förvisade den till en plats, där jag kunde ge den en omgång. Jag höll på så länge med den att husse tog den ifrån mig och sa:” Nu räcker det, nu ska du vila en stund hos husse i soffan när jag tittar på en TV-film. Jag somna in direkt, medan husse kliade mig bakom örat och sa:”Duktig vovve!” Det var andra tongångar må jag säga. Efter filmen tog vi en promenad och träffade två av Gertrudsviks anställda, de lekte med mig och det var så kul att jag satte mig och tittade efter dem en lång stund efter att de åkt iväg- ”Nu går vi hem och käkar”, sa husse.
Det blev paté och torrfoder för andra dagen i följd och det duger bra.