”Husse! Ska vi inte gå ut snart, jag har tråkigt?” ” Du får vänta ett tag till för husse är ute på nätet och söker efter ett paket.” ”Finns det paket på nätet?” ”Nej, bara ett avrop att det ska komma hem till dörren. Jag fick ett SMS på telefonen med en adress på nätet, där det ska finnas en kalender där man kan boka in tid för hemleverans. När jag går in på den adressen får jag besked att de inte känner igen adressen.” ”Då så, då kan du släppa det där och vi går ut!” ”Paketet är till dig, husse har köpt en sele till dig med ditt namn och telefonnummer. Paketet flygs från Japan fraktfritt och planet har redan lyft.” ”Går du på en sån grej, känn dig blåst, har du betalt i förskott?” ”Ja, det har jag, det fanns inget annat alternativ.”

”Det är lätt att tjäna pengar på såna som dig, du är mycket för godtrogen, det säger sig själv att inget jetflyg kan flyga från Japan till Sverige kostnadsfritt.” ”Företaget, som sålt varan heter Hund World och de har en mycket seriös hemsida, vi får vänta och se.” ”Vi kan inte sitta och vänta på det där paketet, kom nu husse så går vi ut, strunta i paketet, det duger bra med strypkopplet tills något bättre blir köpt.” ”Okay, säger du det så, det är du som blir strypt. Husse tyckte att det kunde vara skönt för dig att slippa plågas.” ”Jag är så van med den där kedjan runt halsen, så jag tänker inte ens på det, men det kan jag erkänna, att visst är det djurplågeri du håller på med. Jag har funderat mycket på, hur det kan vara tillåtet? Ingen tycks bry sig. Jag tror du snart åker dit, numera går folk åt sidan när vi kommer, jag undrar om det är du eller jag som luktar illa.” ” Ta inte åt dig, det är säkert vi tillsammans, det är bara att skita i.” ”Då tycker jag att vi gör det och går ut vädrar efter frisk luft!”