”Medan husse går och väntar på att motorn blir reparerad, så hittar han på att vi i denna värme ska åka bil in till stan och promenera på det ny trädäcket runt Slottholmsbyggnaden. Ni vet, det där bygget, som drogs igång av Björn Ulvéus, en av Abbas medlemmar. Han lyckades med, genom personliga kontakter med Västerviks kommun köpa loss denna attraktiva tomt för enbart 750 000 kr. Idag värderas bara tomten till 7,5 miljoner. Det gäller att ha näsa för affärer och goda kontakter, då går det för det mesta utmärkt. Mindre nöjda kanske en del skattebetalande Västerviksbor är, men i sanningens namn, det är bättre med något än ingenting alls, säger husse och vill nu att jag visar några bilder på det nya promenaddäcket med nya flytbryggor, som ännu inte är slutligt placerade.””Efter promenaden i denna hetta var jag så förbannat trött att jag kastade mig i det gröna gräset och rullade runt i protest för den omilda behandling han utsatte mig för. Det var enda sättet jag kunde hitta på att kyla ner mig med och husse begrep i vanlig ordning ingenting, jag tror att alla som läser detta håller med och undrar hur länge han ska få hålla på?”

”Efter denna avkylande rullning orkade jag att promenera tillbaka till bilen och där bjöd husse på vatten och då drack jag, så jag höll på att storkna innan vi körde hem till Gertrudsvik igen.”