• Du får lugna dig lite, du ska få gå ut!
  • Varför inte nu?
  • Husse tänker.
  • Tänk inte så mycket, det tjänar inget till, tro på mig jag vet.
  • Jag tänker ändå, jag kan inte låta bli, det liksom hör till att reagera på det man läser, hör och ser.

Idag läste jag ett inlägg på nyheter idag och det påminde mig om vad Statsminister Göran Persson, sade en gång. Han varnade för social turism, och enligt artikeln fick han ett brev från Reinfeldt, som anklagade honom för rasism och en del annat otrevligt. Jag minns också att Reinfeldt gav chockbeskedet: ” Att Sverige inte tillhör svenskarna utan invandrarna och vad dom kan göra av Sverige” och en del andra märkliga påståenden. Då tänkte jag, vad säger han mannen, har han mist förståndet. Jag tolkade det som, om det inte tillhör svenskarna, vem ska då försvara landet vid ett angrepp och jag som i min ungdom tagit värvning för att just vilja det. Med facit i hand vet vi Att Göran Persson fått rätt och Reinfeldt fel och jag min tok, som hade röstat på Reinfeldt. Nu har vi social turism och nästan inget försvar.

  • Där ser du husse, det tjänar inget till att du tänker, det som sker det sker, det lärde mig min morsa, då jag var valp.
  • Du vet väl att det inte är tillåtet att ge dig rätt, för då blir du styv i korken, men jag kan inte annat än hålla med dig.

Res på dig nu, så går vi ut i regnet, det kommer att pigga upp!