Igår började dagen så bra allt fungerade och husse var så nöjd. Sen klippte han min högra framtass, skulle göra, misslyckades i första klon och klippte, så det börja blöda, oj så han ojade sig, men jag reagerade inte på det utan att jag tyckte det var konstigt att det rann blod på filten.

”Jag måste skaffa en annan tång”, sa husse.

Sedan försvann in till datorn och kom tillbaka sur som ett rönnbär.

”Vad är det,” frågade jag.

Det är inget du förstår, men husse har gjort en dålig affär och har ångrat sig och så glömde jag lösenordet och kommer inte tillbaka till sidan så jag kan reklamera. Nu går vi ut, så får vi se om det löser sig och när han kommer ut i hallen var alla skodon försvunna.

”Var har du gjort av mina skor och stövlar?” Han letade och kunde inte finna dem, de fanns inte- ”Detta är otroligt, var f-n har du gjort av alla skor”, fortsatte han. Jag bara titta på´n.
Slutligen hitta han allihop ute på balkongen och då hade jag redan gjort på golvet, och då var han fly förbannad och slog till mig med stöveln på nosen och då blev jag ledsen och gick och satt mig under bordet och sen la jag mig ner och deppade.

Efter ett tag kom han och sa förlåt, husse mena inte så illa. Kom nu, så får du mat och jag käkade och husse återvände till datorn för att få rätsida på sina affärer. Det tog tid, så då gjorde jag på golvet igen, men då sa husse:” Det är inte ditt fel, det är husse som glömt bort dig med allt det där datorstrulet”. Nu blir det bara en sen tur ikväll innan vi går och lägger oss.

Idag har allt gått jättebra och jag har varit så duktig hela dagen och husse har fått haft sina skitstövlar för sig själv hela dagen och är på väldigt gått humör. Vi har varit och handlat godis och mat till mig, bara till mig, husse köpte inget till sig. Nu är vi riktigt sams igen och husse sa:
” Du är en tuffing, du Lizette, det hjälpte visst med den där slängen med stöveln.”

Skitstövel, svarade jag.