”Husse, det blir visst bara värre med det där #me too, jag tyckte synd om den där gamle mannen Staffan Heimersson tror jag han hette, han lät så ledsen för att han fått sparken, som kolumnist på Aftonbladet. Han påstod han arbetat för tidningen i 54 år.”

Det ska han bara vara glad för, den tidningen är inget att arbeta för, de tar inte mot annonser från alla riksdagspartier. De driver en åsiktskorridor, censur av sina egna krönikörer, det tror jag kommer att stjälpa mer än att hjälpa till att få fler läsare.

” Kanske det, men de där gamla gubbarna hänger nog inte med i dagens uthängningar, de vill fortsätta att styra på sitt sätt, precis som du husse!”

Blanda inte in mig bland dessa gamla gubbar.

”Du är ju minst lika gammal, jag ser nog hur trögt du kommer ur sängen på morgonen.”

Hör du sluta med dina avslöjande skriverier, skriv istället om hönsupproret på Sergels torg, det var ett kacklande och skrän utan like, det var värre än måsars skrän efter fiskebåtarna, som kommer in med strömmingen.

”Jag tyckte det var bra, kvinnorna måste ta plats och inte tyst gå med på allting!”

Varför går de med då på allting, de måste väl ha något att sätta mot?

”Det fattar inte jag heller, försökte en Alfa-hanne på mig skulle jag bita av den på honom, så skulle han säkert dra sig hemåt med svansen mellan benen!”

Det förstår jag, du är hänsynslös, men då lär du inte få några valpar?

”Jodå, vill jag ha valpar, så kommer jag planera och skaffa mig en prima rasren hanne!”

Vi kanske har en del att lära av er hundar, trots att vi anser vara de som vet bäst, det låter som du är rasist Lizette?

”Är inte du det, husse?”

Nä, men jag är kritisk mot volymerna och de hänsynslösa IS-krigarna och är det att vara rasist, ja då är jag rasist.