Idag har vi varit på varvet och tittat på båtar. Husse förberedde för att täcka båten, men han kunde inte fullfölja för varvet hade inte gjort det de hade kommit överens om. De har så mycket att göra nu när all båtar ska upp och samtidigt pågår bygget med en stor båthall. Vi var också ute och träffa Lasse vid hans stora klinkbyggda koster. Lasse har haft egna hundar och han tyckte jag var gullig. När vi kom hem ringde Christer och frågade hur det gick med mig och husse berättade det som var bra och lite om hur jag rycker i mattorna. Christer föreslog att jag skulle få en diskborste att leka med och jag gjorde stora ögon när husse visade mig en sådan.


Sedan blev det fart må jag säga, den där borsten retade upp mig till den milda grad och jag slängde med huvudet och borsten for fram och tillbaka och slog både mot mig och möbler och så for jag iväg med hiskelig fart. Det var mitt sätt att diska, lite stor tandborste, men den gör säkert nytta. Mycket roligt! Tack Christer!