Märkligt nog kändes det inte konstigt alls efter ett uppvaknande på ny plats, jag var bara ovanligt hungrig och törstig. När husse satt fram frukosten så rusade jag dit, som om jag inte sett mat förr. Oh, vad det smakade bra, emellanåt tog jag en slurk vatten och sen i matskålen igen.


När jag käkat färdigt visade husse en bild, som Mattias skickat via mejl från besöket i Sjövik. Den måste ni få se, men det var väldigt vad svart jag är i skallen, man måste ha bra synskärpa för att kunna se mina charmiga rynkor. Husse skickar en hälsning till er i Sjövik och tackar för de fina bakverken och kaffet, inte att förglömma de två trevliga damerna från Husqvarna. Jag var tvungen att påpeka det för honom, jag har ju bättre minne. Han är lite busig husse när vi är ute, men det är ju jag också, jag gläfser åt honom då han imiterar mig. Han behöver inte skutta omkring som en valp tycker jag. Han låter mig vara utan koppel i parken och då springer jag på sidan om honom. Det är roligt. Kissar gör jag mestadels utomhus, men bajsar gör jag mest inne. Husse säger inget, men plockar upp och grymtar något ohörbart.