Husse bad mig visa Morsan igen för han ville se hur jag kommer att se ut som vuxen, han hade glömt hur hon såg ut och det förstår jag med det minne han har. Igår upprepade han ett fult ord flera gånger och det berodde säkert på hans dåliga minne. Ordet var fy och jag säger fy sjutton vilket tjat. Han anklaga mig för mitt dåliga minne den knäppgöken. Jag minns nog, men jag vill inte, det är min paroll med umgänget med husse. Släpper han mig fri, då är allt frid och fröjd, då följer jag honom i hasorna och han säger: ”Du ska gå här på min vänstra sida”, men jag går bakom och ibland mellan benen och då är han på väg att trilla omkull. Det tycker jag är roligt och då tjatar han igen:”Här ska du gå” och pekar på vänstra sidan. Jag fortsätter envist att gå bakom, så jag har koll p´ån.
I går hade vi besök av Lena och hon gav mig ett paket, som så klart husse la beslag på, det innehöll ett regnskydd. Jag växer så fort nu så jag tror jag kan ha det nästa månad. Jag tycker husse kunde ha gett henne en av sina oljemålningar den snåljåpen. Lena du kan gå in och titta på www.konst.se/Fritz-lennart
så ska du få en oljemålning av mig för att du var så snäll och tänkte på mig.
I dag har jag skött mig riktigt bra, säger husse och i kväll är vi bjudna på middag hos Mattias, det var Mattias som körde bilen från Sjövik till Västervik. ”Det har du redan berättat”, sa husse. ”Det vet jag väl, men bra saker kan upprepas, men jag förstår att du har svårt med det”, svarade jag.