I går kl.17.00 var vi bjudna på middag hos Mattias och Martin. Mattias lagade till en utsökt middag med panerad fisk, kokt potatis och romsås, dryck cider med istärningar och efter måltiden kaffe och 3 sorters kakor.
Jag fick träffa Sixten, en riktigt stor vovve med rejäl päls och en riktigt stor svans, som slängde hit och dit. Han hade massor av leksaker och stora tunga ben, som jag gnagde på. Jag höll igång hela tiden i stort sett och husse undrade hur jag orkade, då jag var så trött innan vi åkte dit. Här är ingen som ger sig om det bjuds på roliga aktiviteter och Mattias kelade med mig och vi hade så roligt, så jag glömde bort husse, ni vet ju redan hur trist han kan vara, men nu gällde bara att ha roligt.
Sixten mullrade som åskan när jag blev allt för påstridig. Men efter en gemensam promenad med Sixten och Mattias lade jag mig bredvid Sixten i hans korg och han accepterade det lite reserverat. Jag tror Sixten är en blandning av Schäfer och Collier och det säger ju något om hans kapacitet på yngre dagar. Nu lever han ett mer stillsamt liv och påminner om en pensionär, de är ju oftast mer stillsamma förutom husse förståss. Husse och Mattias tittade på långfilm och Martin spelade på sin dator och kl.20.40 åkte vi hem till oss för att titta på Skavlan kl.21.00.
Idag har vi börjat dagen med naturbehov, ätit, tagit en promenad och hemkomna har Husse spelat in en video, då jag leker med den där bollen han köpte på Stadium. En riktig kanonpärla, som jag spelar med, då jag inte biter tag i den och placerar upp den för en ny attack. Ibland lägger sig husse i spelet och vi far runt i lägenheten, tyvärr blir han inte med på videon för att han är lite bakom som vanligt. Det tar nog tid innan jag får rätsida på´n, men jag kommer inte att ge mig, jag är inte bulldogg för inte.

Husse missade att bädda in videon, typiskt, han lär sig aldrig!”Du får väl fråga one.com”, sa jag till honom och då muttrade han något ohörbart även för hundöron.