Lizette, hur var mötet med Liston?

”Tufft, det var en hårding, stor och tung men överraskande snabb och relativt bra på nya angreppsriktningar.”

Hur gick mötet?

”Relativt bra, det var stor viktskillnad, jag jabbade med vänstern och drämde till med högern, men Liston parerade och visade ingen rädsla. Jag var tvungen att sidsteppa och försöka drämma till honom i nacken, men han snurrade runt och jag missade nosen med några centimeter. Sedan gjorde han en våldsam attack, så jag backade kvickt för att komma undan hans kraftiga labbar.”

Jag var lite tveksam till att du skulle få möta honom, men så tänkte jag att du är flyfotad så du kan nog ge honom en match.

”Husse, du är hänsynslös, vad skulle du själv säga om jag buzza Mike Tyson på dig?”

Jag skulle nog göra på mig och få bäras ut.

”Där ser du, men jag klara av skivan, efter ett par smällar kom vi överens om en returmatch, jag har alla chanser med min teknik, du vet ju tyngre de är, ju yngre faller de.”

När blir den matchen?

”Det vet jag inte, tog du inte hans mattes telefonnummer?”

Du är inte klok, det kunde jag inte göra, då skulle hon aldrig vilja träffas oss mer.

”Jag tyckte ni verka komma så bra överens, ni snacka hela tiden, som om ni skulle ha känt varann förut och i vanlig ordning snärjde du in oss i hennes koppel och du rörde inte en fena för att reda ut det utan det fick hon göra. Är det något du satt i system?”

Hör du rustibuss, det är du som snärjer in dig med ditt okontrollerade hoppande, det är pinsamt för husse när du gör så. Jag var faktiskt mellan hennes ben för att få tag i dig. Vi pratade om Liston och dig. Liston är bara 1 år, så han är fortfarande valpig, han går på kurs och är redan bra på sök och spårning. Jag drog till med att du också ska gå på kurs.

”Lögnare, har du ännu inte fattat att du ska fråga mig först?”

Jag är ingen toffel, som du kan slänga med hur som helst, som du gjort med mina andra tofflor, nu vet jag inte ens var de är?

”Det vet inte jag heller. Vi har nog missat den där returmatchen, jag får skaffa mig en ny manager, du är oduglig på att skapa matcher!”

Ja, du vet ju alltid bäst Lizette.

”Du är nog lite toffel i alla fall, när det gäller det täcka könet!”

Tyst någon kan höra dig!