Jag beundrar dig Lizette!

”Varför, vad har jag nu gjort?”

Du gick ut naken i dagens kyla och blåst helt fokuserad på vad du skulle göra. Jag tyckte det var strongt, själv hade jag lust att vända vid ytterdörren trots att jag var påklädd för vinterväder. Det blåste minst kuling.

”Vad är kuling, är det när det drar om öronen, så de vill fladdra utan att man själv vill det?”

Ja, så upplevs det för dig, i vindstyrka är det 13-16 sekundmeter och det drar även om mina öron, men jag skyddar mig med en mössa.

”Kan du inte klä på mig också, bara på prov, får jag känna om det är något att ha, eller om det hindrar rörelserna så mycket så jag blir frusen av den anledningen?”

Ja, det kan jag göra, du har växt i det där regnskyddet du fick av Lena, det ska jag banne mig testa på dig idag. Jag är lite mot kläder på hundar, de ska inte klemas bort, de måste ha lite go i sig, men kör för det, vi gör ett undantag idag.

”Husse satte på mig regnskyddet, sen tog han fram kameran och sa till mig att mannekänga, han är lustig husse, allt ska dokumenteras och hängas ut. Jag undrar hur hanhundarna ska reagera, så här ser jag ut i utstyrseln.”

Vad tycker du efter promenaden Lizette, jag tycker din klädsel satt perfekt och du brydde dig inte om den alls, utan du sprang, lekte och fångade grenar i vanlig ordning. Vi undvek sjön idag för det såg så grått och ovänligt ut. Vi höll oss i medvind så mycket vi kunde, men tar man en runda får man finna sig att vinden är mot vissa sträckor.

”Jag tyckte det gick bra, när jag väl kom ut glömde jag bort klädseln, jag har lite svårt att beskriva hur det var om jag säger att det funkade, är du nöjd då?”

Ja, då är husse nöjd, nu ska jag fixa lite krubb till både dig och mig.