Det här är till dig Lizette inför resan och då du kommer hit. En vänlig bekant dam har lånat ut denna trevliga transportbox, som du kan se till höger i bilden. Henne ska du få träffa när du kommer hit. Husse har köpt en vattenflaska med behållare, så du slipper vara törstig under resan, vidare en fin rostfri mat och vattenskål. Jag stötte också på en kloklippartång, den tror jag inte du kommer vara så förtjust i, men med lite träning ska vi klara av det också. Till sist måste husse plocka upp efter dig både ute och inne och då finns det något så finurligt som bajspåsar, som underlättar den hanteringen. Det skrivs mycket om den delen i tidningar landet runt, men det är inte ditt bekymmer utan mitt.
Nu ska jag titta efter ett koppel, jag tror du vill ha female design? och det bästa av allt en skön bädd att ligga i måste du ju ha. Det där med tandborstning måste jag spåna vidare i, har du något förslag till bra verktyg?
Ja, du Lizette där har du lite vad som rör sig i din nya husses huvud och jag förstår att i ditt är det nog främst att få vara hos Morsan och suga näring, så du blir mätt, stark och sömnig.

Hälsningar Husse!