Har du inte hittat den? Det är inte svårt alls, jag ska visa dig! Jag finns på en webbshop på www.poderan.se

Framsidan på boken ser ut så här och det är jag som skrivit den. Oss emellan har min husse inte fattat det, men det kommer han att göra framöver.

Bokens framsida

Det är en konversationsbok mellan mig och husse. Det är oftast jag som tar upp tråden. Ni förstår jag måste puffa på gubben så han kommer igång och är han väl igång, då kan ni se på snigelfart. Det var en bekant i Vaxholm som myntade det i samband med Post-Nord och det har vi snappat upp. Det var i samband med den där frimärkstävlingen där vi hundar sände in foto på oss själva. Jag blev så förbannad, för jag blev inte ens nominerad. Jag klagade till Post-Nord men fick inte ens ett svar på min klagan. Jag har beskrivit i boken om detta frimärksbedrägeri, den totalt okompetenta juryn. Ni kan se själva på bokens framsida, jag är ju en riktig stilig Lady då 3 år, nu 4 år. Jag har full uppvaktning av hannar i området och de kan bedöma hur en riktigt fin dam ska se ut. Något för juryn att lära sig till nästa gång, om det blir någon ny frimärkstävling. Antagligen inte troligt efter det fatala fiaskot efter första omgången. Jag undrar om de överhuvudtaget fick sälja några frimärken, då jag saknades i kollektion?

Jag ska inte trötta ut er mer, köp boken och övertyga er om hur jävla orättvist jag har blivit behandlad, själv ska jag slå den huvudet på juryns ordförande! Mig ska de inte komma undan, så visst Bulldogg jag är. När jag bitit tag i något, då släpper jag det inte!