Husse släpper mig fri för lek. Vi har jätteroligt och då säger Husse.

  • Nu slutar vi!

Jag slutar inte utan attackerar husse och nafsar i hans handskar. Han försöker greppa mig, men jag är hal som en hål och han tappar greppet. Jag vänder snabbt och attackerar igen och han missar ännu en gång att fånga mig. Det här är roligt, jag gillar det och jag blir tuffare och tuffare mot husse. Jag märker, att han börjar bli trött. Plötsligt får han tag i mina bakben och drar mig bakåt och mina framben hasar i gräset.

  • Nu har jag dig din lilla rackare, nu kommer du inte undan!

Jag måste medge att nu är jag fast och då husse säger bestämt med hög röst:”Nu slutar vi, begrips!”

Då begriper jag att det är allvarligt och han får koppla upp mig, sedan stoppar han ett tuggben i munnen på mig och sen lommar vi hemåt i god ordning.

Så jag nu går du fint säger husse.