Khadaffifasoner!

Jag är besviken, jag har inte ord för den tyrann jag lever med, det jag skriver är endast en bråkdel av vad denna livskamrat har utsatt mig för på själva påskafton, då andra samlas för att ha trevligt ska jag lämnas ensam och lida ett nästan ohundligt liv av isolering trots att jag inte tillhör någon riskgrupp. När ska vi hundar få rätten att inte enbart vara sällskap, när det passar våra hussar och mattar?

Visserligen fick jag en morgonrunda, ovanligt kort, dessutom hade husse försovit sig och vet ni varför? Jo på Långfredagen åkte han ner till varvet och sysslade med vraket. Han kallar det för båt, men där är vi inte ense. Förra året brummade den som en dieselmotor varje gång vi åkte ut, jag begrep ingenting, den båt han hade tidigare brummade bara i en halvtimme sedan blev det tyst och enbart suset av vinden kunde höras. Långfredagen blev onekligen lång den längsta jag upplevt. Tänk er själva att sitta fjättrad vid en båtstötta i 3 timmar medan tyrannen kunde röra sig fritt runt båten och skrapa så flagorna virvlade omkring min nos. Detta kan väl inte vara tillåtet?

Efter den korta visiten ute på påskaftonen skulle han helt plötsligt iväg på en påsklunch i grannhuset. Jag fick inte följa med och så kommer han hem luktar både sill och nubbe. Nu ska vi ut och promenera lilla gumman ysta han ur sig som ursäkt för sin bortavaro. Som plåster på såren hade han min favorit Ann-Marie väntande på oss och då var allt frid och fröjd med en promenad i skogen.

När den var slut, så sätter han sig vid datorn och beställer hem mat till nästa vecka och då han är klar med det går han och lägger sig den odågan och jag får ligga på golvet. Kan det verkligen vara tillåtet? Efter tuppluren ska vi plötsligt ut och han begär att jag ska göra från mig på beställning. Jag vill inte vara hund i det här huset, för när vi kom hem igen skulle han plötsligt på middag med lammstek och vinafton och jag fick inte följa med.

Fy för en sådan husse, vad tror han är den oxen. När han kom hem, så gjorde han sig till och bjöd på nöt och leverpastej, så efter den rätten, så rättade jag mig efter honom och förlät honom sina synder. Han fick ta sin kvällsgrogg innan vi gick ut på sista ronden och han tjatade om att nu måste du bajsa fort, så husse får gå hem och sova. Nu är det jag som bestämmer igen, för han kan inte bajsa åt mig. GOD MORGON!

Ny dag, nya miljarder?