”Husse ,snåla inte med godis, jag gör vad som helst för en godis.”

Jag har märkt det, det gick lite trögt att lära dig ligg, men nu när du förstod kommer du och lägger dig vid mina fötter varje gång jag sätter mig och tittar storögt på mig. Jag behöver inte ens säga ordet ligg.

” Det stämmer jag använder det tricket för att jag vet att du veknar direkt, fast själv förstår jag inte varför det har sådan effekt, men det ger så gott resultat så jag fortsätter.”

Du är en filur, husse vet det, men jag måste erkänna att jag tjusas av min lilla fransyska.

”Husse, vi hade riktigt roligt med den blå tampen, då vi var ute idag. Det verkade, som du hade roligast, och lät mig arbeta för hela slanten!”

Åja, husse fick också röra på sig, jag har gått ned 3 kilo sedan jag skaffade dig och fortsätter det så här innebär det 1 kg i månaden och då är husse helt borta inom 77 månader det vill säga om 6,5 år!

”Du får väl äta lite mer, så du bromsar upp viktminskningen!”

Det har du rätt i, men jag tycker det är positivt att reducera vikten, det blir mindre att släpa på.

”Du kommer säkert gå upp under julen!”

Vad vet du om julen, jag har då inte lärt dig något om den?

”Du har ju TV:n på för jämnan, så information om julen går inte att missa. Det är förskräckligt vad ni tvåbenta bullar upp med käk till den där julen. Jag menar på TV, för du ser inte ut att förbereda någonting. Ska det bli samma gamla torrfoder trots julen?

Klaga inte på maten, du växer så det knakar, så inte är det något fel på utfodringen, som dagligen är spetsad med köttpatè bestående av oxkött och lever. Någon överraskning för dig blir det säkert.

”Tur för dig, annars ska jag hitta på massor av bus!”

Hotar du husse?

”Ja, du kan åtminstone köpa hem ett svinöra, de ser intressanta ut.”

Jag föredrar att ge dig en skinkskiva om dagen.

”Det blir svinbra!”