”Husse, varför tittar du på det där programmet Forum i TV2, då du blir så frustrerad av det mesta de säger,du kan väl ägna dig åt mig istället?”

Jag är så nyfiken på om det kan komma något vettigt från alla dessa intelligenta människor, som talar så bra, men ger klent resultat ute i samhället. Varje dag sitter det ett stort antal och lyssnar, en del halvsover säkert, för jag själv har somnat flera gånger. Jag undrar också hur mycket det kostar att ha högt uppsatta människor sittande och lyssna och inte utföra sina arbetsuppgifter. Det är många siffror och diagram över skeende i Sverige under många år, som belyses av någon typ av forskare och det pågår dagligen. Det vore väl bättre att de fick läsa rapporten i lugn ro, efter varje ämne frågar moderatorn publiken:” Finns det några frågor bland publiken?” Ingen har några frågor, tydligen har man sovit för det är sällan någon som har någon fråga. En kan fråga sig om det är syftet att folk ska få sig en vilostund?

”Husse, kom så går vi ut för nu ska de snacka om migration och integration och de där orden hör jag dagligen och jag begriper då inte de där konstiga orden.”

Kära Lizette, migration är inget annat en invandring och det har blivit ett fult ord att säga och därför döptes det om till migration, så den stora massan av folket skulle vilseledas och inte veta vad de pratade om, likaledes gäller det för ordet integration, det är på svenska inget annat än på vilket sätt man ska få folk i arbete och bli självförsörjande. Det har man misslyckats med i Sverige, men enligt politikerna är vi bäst i världen och är en s.k. humanitär stormakt. Med öppna hjärtan ska vi minska våra sociala förmåner och vara glada att vi kan försörja folk från andra länder.

”Det låter ju inte klokt, kommer du dra in på hundmaten nu då?”

Nää, det behöver jag inte göra ännu. Husse har sparat en del och klarar nog av att föda dig om inte någon katastrof inträffar.

”Vad då katastrof?”

Tänk inte på det lilla gumman, fortsätt att leva i nuet, det är du bäst på, du lägger din panna i så djupa veck, då jag talar till dig, så jag blir orolig.

”Sluta snacka då, för mig behöver du inte vara orolig, du behöver bara leka med mig, så är jag nöjd, jag skiter i det mesta”.

Ja, jag vet det, kom så går vi!

TV pose: