Klockan är nu 18.50 och jag har fått massor av beröm av husse för att jag skött mig så bra förutom att jag förstörde det sista som var kvar av husses plastblommor i en av hans krukor, så nu står den tom. Får se om jag under morgondagen fortsätter med ytterligare terror på dessa falska blommor. Ute kan jag slita löv av växter och mumsa i mig, men dessa plastblommor är omöjliga att äta, mycket konstiga och retfulla i munnen, jag blir helt galen på dess oätliga växter om man nu kan kalla dom för det.
Idag träffade jag grannhunden och hans matte och husse och vi hade en trevlig stund tillsammans och jag tittade en lång stund efter dem med saknad, när de for iväg i sin bil.
Husse och jag fortsatte ut i gröngräset nedanför garageparkeringen, då husse släppte mig lös och vi tränade inkallning. husse går framåt och jag sitter och tittar, då husse ropar:”Kom då” och då husse sätter sig på huk sätter jag fart till honom och varje gång får jag massor av beröm och sedan leker han med mig ett tag och vi tampas. Jag slår honom med tassarna och husse ger mig en klatsch i baken och jag kastar mig på rygg och nafsar efter hans händer. Sedan slutar han och går ifrån mig och så upprepas detta ett tiotal gånger, därefter går husse och jag följer honom. Ser husse någon så säger han ”Stanna” i skarp ton och då stannar jag och han kopplar upp mig tills den gående eller cyklande har passerat, sedan släpper han mig igen och jag följer honom. Husse tycker jag är duktig och då är jag nöjd. Jag får ju så mycket bekräftande klappar. Mellan kl. 15.00 till 16.00 vilade vi tillsammans, sen gjorde husse mat till mig och klockan 17.00 tog vi en ny tur i gröngräset med ytterligare lek och lite träning. Hittills har det gått mycket bra och nu är det bara 45 minuter till en ny måltid kl.20.00