Lizette idag får du ta kontakt med Sjövik och gratulera din Farsa!

”Är inte du min Farsa husse!”

Bevare mig väl, det är jag inte.

”Är du min morsa då?”

Inte det heller ,som väl är. Jag är bara din husse, tillförordnad att ta hand om dig och se till att du får ett bra liv. Husse har fått betala för att få tillstånd att ge dig fostran och omvårdnad.

”Det var väl det minsta du kunde göra för att få en ny familjemedlem, som ser till att du får sysselsättning. Om du sen kunde bättra dig och ge mig mer sysselsättning”.

Fy skäms på dig som säger så, husse måste hålla igen för att du är överaktiv, du tycks aldrig bli trött när du stimuleras. Idag har vi varit ute i 1,5 timmar plus allt annat småspring ute. Vi träffade också Anne-Marie idag och hon lekte med dig i minst 0,5 timme och du lät henne inte få en lugn stund utan husse var tvungen att fösa bort dig flera gånger. Därefter har du hållit på och busat. Du har visst glömt att det är förbjudet att flytta på husses stövlar och skor. Till råga på allt har du skällt ut mig och husse vet inte varför. Jag hoppas att det är för att du vill gå ut.
Har du varit i kontakt med Sjövik än?

”Vadå Sjövik?”

Kommer du inte ihåg att det är Fars Dag?

”Nä, vad är det?”

Jag ger upp, du är hopplös ibland, kom så går vi ut!

” Jaa, då ska jag läsa dagens nyheter!”