”Husse, Ska du se på TV idag också?”

Det blir nog bara nyheterna idag, jag är trött på alla kändisar, på alla matprogram och alla repriser.

”Skönt då kan vi vara ute och se fram mot nya spännande äventyr.”

Hur känns det efter första ronden mot Liston?

”Förvånansvärt bra, han vägde säkert minst tre gånger min vikt, kanske du skulle matcha mig lite försiktigare. Det är ju bra för självförtroendet om jag får vinna några matcher.”

Det är inget fel på ditt självförtroende, du är lite för styv i korken, så jag tänkte att det kunde vara bra om du fick en omgång, så du skulle ta det lite lugnare då vi möter dina fränder.

”Ja säger då det, du är en luring, en riktig luring. Känner du inte några hundkändisar, som vi kunde träffa för att höja min status?”

Husse är trött på alla kändisar i alla de former, det är bedrövligt hur svårt alla har haft det, är det inte alkoholiserade föräldrar, så är det fosterhem eller barnhem, de kommer från, finns det ingen kändis, som växt upp under normala familjeförhållanden, vad det nu kan vara. Själv är jag uppväxt med 4 bröder och två föräldrar av skilda kön i en lägenhet på 52 kvm. Vi fick aldrig stryk, men farsan tippade på stryktipset varje vecka för att vi eventuellt skulle få det lite bättre ekonomiskt. Han spelade även system ihop med släktingar och ibland besökte han systemet innan någon högtidsdag och då sjöng farsan 1,2,3,4,….15 och flickan hon var skön och det tyckte vi var roligt, men några kändisar blev vi inte och ingen ville bli det heller. Ska man bli kändis ska man slå folk på käften i krogkön och valsa runt i tidningen, då dyker det upp någon annan kändis och vill göra film om ens liv eller något annat skumt. En del blir riksdagsmän och då ska man inte förundras över vilka beslut som tas och vad resultatet blir. Nu skall folk arbeta längre för att försörja alla som inte kan få ett jobb för att vi blivit för många i förhållande till det utbud som finns. Det är någon klantskalle, som räknat ut att det är lönsamt.

”Det var väldigt vad du går på, jag ställde ju bara en försiktig fråga om du kände någon kändis?”

Just det, det var tillräckligt för att få igång husse. Har du några fler frågor?

”Nej, fy för den lede, här är bäst att hålla käften, annars åker man väl på en propp!”

Husse slår inte sin bäste vän kära Lizette!