Lizette hur kommer det sig att du använder skon, då du klappar till bollen, det har inte jag lärt dig?

”Jag vet, jag har kollat på Sveriges matcher i TV och där använder de skorna då de kickar till bollen, det ser så roligt ut, och själv gör ju du likadant.”

Bra uppfattat jag är imponerad, du kommer med nya överraskningar varje dag, ibland negativa men oftast positiva.

”Tur för dig att du la till det sista, för jag vet att det positiva överväger.”

Du fortsätter att sköta dig på våra promenader, kan du göra så även framöver kommer du säkert utvecklas till en duktig hund.

”Du säger duktig vovve dagligen, så då är jag väl redan en duktig hund?”

Nej, det är du inte, du är en duktig valp.

”Säg valp då för sjutton?”

Jag vill inte komplicera det hela, så jag säger fortsättningsvis duktig hund, för det är målet för dig som hund.

”Tror du jag är trögtänkt?”

Utan att vara elak tror jag det, jag kanske har fel, du kanske bara är eftertänksam och det är en bra egenskap, som till och med många tvåbenta saknar.

”Tror du inte jag märkt det?”

På vilket sätt har du märkt det?

”Jag kan ge dig ett litet exempel. tänk efter före och gör rätt?”

Vad nu då, vad har du att anmärka på?

”Ta till exempel sist, då vi åkte ut och handlade, jag hade inte bajsat på 5 timmar och sen sticker du iväg och handlar i en hel timme och när vi kommer hem går du först in med alla varor och lämnar mig ensam i bilen igen. Jag var så förbannat nödig, jag hade inget val utan jag hoppade över på din plats och tömde magen, det var den största befrielse jag känt på länge!”

Jag vet, det var inte ditt fel, som tur var luktade det pyton, så husse förstod, att en olycka hänt och såg det hela innan jag satt mig i det. Jag hade tur, jag hade bajspåsar med mig, så det var snabbt avhjälpt, annars hade det varit nära ögat.

”Vad menar du med det, det har väl inget med ögat att göra?”

Har du inte hört mannen som sa: ”Det var nära ögat, när han sparkade sin fru i baken.”

”Nej, något så dumt har jag aldrig hört, skärp dig!”