Jag ryckte lite i mattkanten, gnagde på ett stolsben och varje gång ropade Husse ”Pinnen” det heter ju sticks, men ok så förstod jag vad han mena till sist. Så idag har jag lärt mig ”Pinnen”.

Sedan har husse fått för sig att jag ska fungera, som någon slags fotomodell och det blixtrar omkring mig hela tiden. Vad är detta för dumheter? När jag satt på snuttefilten, när jag tittade in på TV-skärmen, där det kom olika ljud ifrån. För mig räcker det med wov eller en morrning, varför komplicera sånt, som kan göras mycket enklare, med en rörelse, en blick, ett slick eller att bita till. Det sista får jag inte göra och har inte gjort, so what, som engelsmannen sa.


Märkliga ljud från den där burken, dom förstår jag inte, vad håller dom på med?
Det här är bluff, det var bara plastblommor, ja se husse han hittar på!