Husse är hopplös, tror ni inte han skulle ut med mig trots att jag skallra tänder i kylan. Själv klädde han sig i stövlar och skinnjacka. Jag blängde åt honom så han skulle förstå att han var ute i ogjort väder. Det hjälpte inte, bäst att släppa en drill, så en får komma in igen och det lönade sig, han frös antagligen själv trots all kläder.
Inkommen fick jag en klapp på sidan och sedan lite kittlande i nacken och sen strök han mig på magen, då var måttet rågat. Hur långt tror han att han får gå, jag har då inte bett om det. Jag titta på Nyhetsmorgon och där snacka dom om hashtagen ”metoo”. Det är förskräckligt, som hannarna beter sig. Jag visste inte vad det var, men nu har jag minsann fått information och det säger jag bara husse, det är andra tider nu, så passa dig. Jag hörde av en annan tik att hon också blir smekt på magen utan att ha bett om det. Anmäler man sådant lär det visst bli hårda straff och det är på tiden, så vi får ha våra underliv i fred. Det blir visserligen en svår nöt att knäcka, man biter inte av den hand som föder än, så man måste först skaffa sig en annan hand, men vad man hör på TV, så är de likadana allihop. En hanne i TV Opinion live sa:”Lite får man väl tåla!” Honom skällde jag på, som jag samtidigt hoppade framför TV och krumbuktade, innan satt jag lugnt och lyssnade intresserat, men när den hannen brummade blev jag ärligt talat förbannad, han var antagligen född på 30-talet, varför tar de med en sån gammal skrutt i TV, han snacka om att han hade varit i restaurangbranschen i 60 år, det förhöjde inte precis hans status, att inte ha lärt sig någonting under så lång tid. Fy för sjutton, eller tacka sjutton för det var visst åldern på de tikar, som blivit utsatta och som talade om hur det var i branchen.
På eftermiddagen lurade mig husse genom att ta med sig en boll ut och då blev det fart av bara sjutton, jag kuta så jag låg som en rem efter bollen i ca 15 minuter, jag kunde inte hejda mig, man blir liksom drogad, helt vilsen i bollen och husse sa du är en märklig vovve, när du vill något går det hur bra som helst och när du inte vill går det inte alls, antagligen skulle du få diagnosen ADHD, men det får bli veterinärens sak.
TV-pose: