”Vad har du gjort husse, bilen är flott?”

Jag var ute igår och skottade bort all snön, så jag kunde glida ut från snömassorna och nu önskar jag bara att någon snäll traktorförare som kör förbi vår parkering kan ploga bort den resterande tunga snön.

”Önska i den ena näven och …. i den andra, så får du se vilken du får mest i!”

Nu håller du tyst med dina dumma kommentarer, du har ju fått mat idag och då ska du inte vara dum utan snäll och foglig. Förresten efter den här promenaden får du stanna inne, husse ska åka och handla. Det är ingen mening med att du sitter i bilen, du har det skönare inne. Husse sätter fram vatten och sen får du en pinne med torkat oxkött, som husse har köpt på nätet från ett företag som heter Petworld.

”Det är bra husse, då kan du åka för de där oxpinnarna de är väldigt goda, du kan ge mig två medan du håller på!”

Nej tack du, du får nöja dig med en, det kommer fler dagar och du måste äta dina dagliga måltider, så husse vet att du får rätt näring.

”Snåljåp!”

Vad sa du?

”Snåljåp!”

Jasså det är tacken för att jag köper godis till dig, då kan jag lika gärna sluta med det.

”Gör inte det husse, tål du inte skoj!”

Jasså, skojar du bara, då förlåter jag dig din spjuver.