Den 28/9 dök det upp 3 herrar, jag trodde det bara skulle vara en som skulle komma, men som dam föraktar jag inte män. De ville se min far och det är klart jag stolt vill visa min pappa.

Männen var mäkta intresserade av ”Farsan” och efter det ville de se ”Morsan” hon som burit fram och fött mig och vem vill inte visa sin härliga mamma?


Mina föräldrars kärlek har resulterat till mig Lizette och här kommer några bilder som togs innan vi började vår resa till mitt nya hem i Västervik, nu var vi således 4 på den 33 mil långa bilfärden.


Också en bild på mig och ”Morsan”.


En närbild på trynet.


I övrigt kan jag meddela att hemfärden gick utmärkt. Mattias och Martin satt fram, Mattias körde hela vägen och min nya husse och jag satt bak. Christer (kennelägaren) skickade med en extra filt, som jag låg i hela hemfärden. Vi rastade flera gånger och jag var ute och både kissade och bajsade och det fick jag beröm för. Lustigt att få beröm för en så naturlig sak, men jag tog emot med en blick på husse, så han skulle förstå att jag gillade elogen. När vi kom hem var det redan mörkt, det blev några skvättar till innan husse bar in mig för ett kvällsmål före sänggåendet. Mattias och Martin fortsatte hem till sitt.