Hej Husse!

Jag växer till mig för varje dag, här går dagen i fasta rutiner. Diar Morsan och en del av det som tas in ska ut. Lite motion med syrran och så sömn förståss. Du har väl ordnat med sovplats nära dig, så jag kan känna din kärlek. Det är viktigt för mig att bli uppmärksammad och älskad.

Din trogna Lizette!

Hej Lizette!

Du behöver inte oroa dig, bädden väntar redan på dig, jag snickrade den igår i garaget. Du får ligga bredvid mig i dubbelsängen. Känn dig stolt, den var avsedd för en kvinna och jag har dejtat minst ett år, men det var ingen, som ville ha mig, och de som ville ha mig hade så mycket omkring sig, så jag orkade inte ta till mig allt, jag ansåg att jag var klar med villaliv och trädgård och så bestämde jag mig för dig. På tal om bädden, så har jag för säkerhets skull försett den med ett ramla ur skydd. Jag tycker att det är för tidigt att du hoppar ned från sängen direkt i golvet innan du har tränat upp din muskulatur. Vi får se hur det fungerar. Här nedan kan du se din sovplats, där du kan känna dig trygg.

Din Husse!