Det blev inget varvet idag, det är för vått ute och jag ville bara rasta och gå in igen. Efter maten 12.00 sa husse:” Nu är det dags för långpromenad vädret är mycket bättre nu”! Vi tog en lång promenad på minst en timme och sen blev det ytterligare en hel timme innan husse gav sig och jag fick komma in. Medan han drack kaffe busade jag med Petflaskan, men kände att jag var för trött efter 2 timmar ute , så jag törnade in vid husses fötter.

Kl. 16.00 fick jag mat igen och sedan var det dags för utegång. Vi hade bara varit ute i 10 minuter, då jag fick syn på Susanna, husse kopplade mig fri och jag rusade mot henne och vi lekte och nojsade, så jag blev som heltokig i henne. Hon t.o.m. lade sig i gräset och lyfte upp mig i luften, och jag var alldeles yr av lycka. Susanna sa:”En sån här valp vill även jag ha sa hon”.
Hon tyckte jag var så len och blank i pälsen och husse kände sig nöjd, när hon sa det. Det sa han till mig efteråt. När Susanna gått tog vi en sväng i gröngräset och jag gjorde ifrån mig. Husse ville gå till en sån där bajamaja och göra sig av med påsen och jag ville gå hem. Då lyfte husse upp mig och då hade jag inget val, det var bara att hänga med. När han kastat påsen i behållaren släppte han ner mig och då var vi för en gång skull överens att vi skulle gå åt samma håll. ”Hem ljuva hem!”, sa husse och jag höll med honom. Jag var fortfarande trött, så jag vilade till nästa måltid kl. 20.00 sedan tog vi en tur igen senare på kvällen innan vi slagga in för kvällen efter att jag skrivet det här inlägget på bloggen. Medan jag skrev låg husse och sov, han var visst tröttare än mig efter dagens rännande.